Xpozer

Haal het maximale uit je foto met een uitvergroting op Xpozer

Xpozer Logo

Canvas is voor schilders, jouw foto verdient Xpozer.

Als fotoliefhebber wil je je foto perfect aan de muur hebben hangen. Uitstekend afgedrukt met haarscherpe details en kleuren die kloppen met het origineel. Maak kennis met jouw foto op Xpozer!

Foto uitvergroten in HD kwaliteit

“Canvas is voor schilders, fotoliefhebbers kiezen voor Xpozer.”

Met een foto op Xpozer wordt je foto met HD kwaliteit afgedrukt, waarbij elke pixel telt. Het gehele afdrukproces is geheel gekalibreerd., dus je kleuren komen echt overeen met de originele foto. Vanaf nu zijn blauwe luchten echt blauw en zien huidtinten eruit zoals het hoort. Op deze manier haal je het maximale uit je foto en wordt elke pixel bij ons benut!

Het geheim van de perfecte foto

“Ontwikkeld voor fotografen, wereldwijd gebruikt door fotoliefhebbers.”

De unieke combinatie van het Xpozer foto-folie en het gepatenteerde Xpozer span- en ophangsysteem zorgt voor een superstrakke presentatie van je foto aan de muur. Geen lijst, omgeslagen randen of spiegelingen. Je krijgt 100% foto aan je muur, waarbij alle aandacht op je foto gevestigd is. Jouw foto is je trots en dat komt het mooiste tot zijn recht met een foto op Xpozer.

De nieuwe wissellijst

“Wissel voordelig je foto na elke vakantie of fotoshoot.”

Je maakt meerdere mooie foto’s waar je trots op bent. Vaak is het lastig kiezen welke foto aan de muur komt te hangen. Met het Xpozer spansysteem kan je heel gemakkelijk en voordelig foto’s wisselen. Met een foto op Xpozer ben je voorbereid op je toekomstige foto’s en krijgen al je foto’s een kans aan de muur. Maak van je muur een gallery en start met exposeren.

Waar hang jij hem op?

Je hebt al een Xpozer, compleet met foto en spanframe, voor € 39,-! Bij elke complete Xpozer worden ophangbenodigdheden geleverd, zodat je jouw foto op Xpozer netjes aan de muur kunt hangen. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de Xpozer Optimalisatie service. Je foto wordt dan geoptimaliseerd door een foto-expert of professioneel fotograaf. Zo ben je zeker van topkwaliteit.

Dus waar wacht je op?

Bestel je eigen foto op Xpozer »