DJI Osmo Mobile 2

Product code: DJI5367
|
|
NIEUW
DJI Osmo Mobile 2
DJI Osmo Mobile 2
DJI Osmo Mobile 2

€ 134,95

€ 111,53 ex V.A.T.

  • In stock - immediately available
  • With 2 years Warranty
  • Our customers appreciate us with a 9.4!

Top features

  • Opvolger van de DJI Osmo Mobile
  • Maak prachtige stabiele opnames met jouw smartphone
  • Voorzien van verschillende programma's zoals panorama & tracking
  • Accuduur tot 15 uur
  • Mogelijkheid tot verticaal filmen

Product details

De DJI Osmo Mobile 2 in het space grey heeft een mooie update ondergaan ten opzichte van zijn voorganger de DJI Osmo Mobile. De DJI Osmo 2 is voorzien van een grotere accu ten opzichte van zijn voorganger. De accu in de nieuwe Osmo Mobile 2 gaat volgens DJI tot 15 uur mee en je kunt je telefoon opladen via een usb aansluiting op de stabilizer. Je kunt met de stabilizer nu ook verticaal filmen en de stabilizer gemakkelijk op een statief monteren middels de 1/4" statiefaansluiting. Kortom, film jij graag met je smartphone? Dan is de DJI Osmo zeker een mooie toevoeging aan jouw uitrusting!

Combo discount

10% combo discount

op accessoires in deze set

€ 233,95

€ 224,05

10% combo discount

op accessoires in deze set

€ 254,90

€ 242,90

Accessories for the DJI Osmo Mobile 2

Reviews of the DJI Osmo Mobile 2

What do others think of this item?

Nico

on 16-08-2018

Super handig ding! Ik heb bewust voor deze gekozen omdat er niet onnodig veel knoppen op zitten. Na snelle levering thuis, had ik de DJI Osmo mobile 2 snel aangesloten op mijn iPhone X. Even stabiliseren en klaar! Mooie, stabiele beelden. Accu gaat lang mee. Hij lijkt een beetje plastic achtig maar is toch degelijk. Ik gebruik de Filmic Pro app in plaats van de standaard DJI app. De Filmic Pro app werkt prima samen met de DJI Osmo. Al met al zeer tevreden.

Kevin

on 15-08-2018

Echt een heel tof ding! Het is licht dus je neemt het makkelijk mee en het helpt je ook bij maken van mooie beelden. Het enige wat ik een soort van jammer vind, is dat je elke keer je telefoon opnieuw moet balanceren. Zou mooi zijn dmv een click systeem als je dit maar 1 hoeft te doen.

Awesome

on 06-07-2018

DJI Osmo mobile 2 wat een geweldig stabilisator. Hiermee krijg je smooth footage. Door DJI Osmo mobile 2 heb ik weer inspiratie gekregen om weer short films te maken. Voor mij zelf the dream Come true.

Mischa

on 07-06-2018

Top product van DJI en snelle service...

Al meerdere producten van DJI in huis en werkt zoals vertrouwd. Licht in gewicht en lange accu-duur welke ook te gebruiken is als powerbank. Balanceren is heel gemakkelijk door 1 schroefje waarna deze haar zuiver stabiliseert...

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience
Seen it all? Go back to the top