#!] Apple AirPods | CameraTools #!]

Apple AirPods

Product code: APMMEF2ZMA
|
|

€ 169,-

€ 139,67 ex V.A.T.

Top features

  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Automatisch aan, automatisch verbonden
  • Vijf uur luisterplezier, meer dan 24 uur met oplaadcase

Product details

Apple AirPods, de draadloze oordopjes van Apple die automatisch verbinding maken met je Phone, Apple Watch, iPad of Mac. Zodra je ze in doet, heb je geluid. En doe je ze weer uit, dan gaat het op pauze. Wil je het volume regelen, een ander nummer horen, iemand bellen of de weg vragen, dan hoef je alleen maar dubbel te tikken om Siri te activeren.

De AirPods worden aangestuurd door de speciaal ontwikkelde Apple W1-chip en detecteren door middel van optische sensoren en een versnellingsmeter wanneer ze in je oren zitten. Doordat de W1-chip zo efficiënt is, kun je AirPods maar liefst 5 uur gebruiken zonder te hoeven opladen. En met de draadloze oplaadcase kun je je AirPods meerdere keren extra opladen voor in totaal 24 uur batterijduur.Opladen gaat heel snel, een kwartiertje in de case is goed voor 3 uur gebruik.

In the box

- AirPods
- Oplaadcase
- Lightning-naar-USB-kabel

Accessories for the Apple AirPods

Others also bought

Reviews of the Apple AirPods

What do others think of this item?

Anne

on 14-10-2017

Na lang twijfelen toch gekocht. Ik kreeg de AirPods keurig netjes thuis bezorgd. De oordopjes waren al iets opgeladen zodat ik ze direct toen ik de verpakking open had gedaan kon luisteren. De AirPods waren keurig netjes verpakt zoals je gewend bent van Apple.
Verbinding maken met iPhone in 1 klik perfect! Verbinding maken met MacBook in 4 klikken. Iets lastiger maar werkt perfect. Als ik op mijn MacBook iets kijk en ik doe mijn oordopje uit dan schakelt het geluid direct over en super snel. Je kunt ook rustig 1 oordopje in doen. Ik ben zeer tevreden over het geluid. Oordopjes zitten goed in je oor. Vakken niet uit. Kortom een echte aanrader voor iedereen!

Richard

on 01-10-2017

Elk merk heeft inmiddels een volledig draadloos setje ‘oortjes’ in het assortiment. Ik heb dan ook ernstig getwijfeld voor aanschaf. En dan met name vanwege het uiterlijk (echt even wennen) en met name of ze goed blijven zitten tijdens sporten/hardlopen. Ik heb een setje Earhoox gekocht en daarmee is er geen enkel risico van uit je oor vallen. Ik vind dit ook prettiger dan de in-ear modellen qua veiligheid: je hoort nog wat omgevingsgeluid. Dan blijven eigenlijk alleen voordelen over en loopt Apple nog steeds voor op de concurrentie als je prijs afzet tegen stabiliteit verbinding,prima geluid en accuduur van zowel airpods als het opbergdoosje. Als je een iPhone (en/of Apple watch) hebt dan is dit wel het meest handige setje oortjes. Andere merken zijn duurder en zijn een compromis op accuduur of gebruiksgemak. Als ze nu zwart ipv wit waren was het helemaal perfect.

Fred

on 21-08-2017

Veel is en wordt geschreven over de dental-floss look-a-likes en of je vindt ze lelijk of prachtig.
Maar wat een feit is: als de normale earpods je bevallen en ze vallen niet uit je oren, dan vallen de airpods ook niet uit je oren! Als ze dus goed zitten wat bij mij het geval is, klinken ze fantastisch! Beter dan de earpods! Gebalanceerd en prachtige bas. Pairing en gebruik super handig! Dadelijk met update naar ios11 nog meer mogelijkheden en beide kanten verschillend bedienbaar! Aanrader.

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Apple AirPods

Brand Apple
Draadloze techniek Bluetooth
Seen it all? Go back to the top