broncolor Siros 400 L Outdoor Kit 2

Product code: BR10131750XX
|
|

€ 4.294,29

€ 3.549,00 ex V.A.T.

  • In stock - immediately available
  • With 2 years Warranty
  • Our customers appreciate us with a 9.4!

Related products

broncolor Siros 400 L WiFi RFS 2.1 incl. Flash Bag 1.1
broncolor Siros 800 L WiFi RFS 2.1 incl. Flash Bag 1.1
broncolor Siros 800 L Outdoor Kit 2

Top features

  • Optimaal licht, compact en mobiel
  • Verwisselbare accu
  • Constante kleurtemperatuur
  • Beschikt over ECTC Technologie
  • 440 flisen op vol vermogen

Product details

Het Zwitserse merk broncolor is ontstaan door een team vakmensen met een enorme passie voor licht. broncolor behoort al jaren tot de Crème de la Crème in zowel de professionele fotografie en video wereld. Alle producten zijn even degelijk en van topkwaliteit, zodat een jarenlang probleemloos gebruik wordt gegarandeerd. Deze worden gemaakt volgens de allerhoogste kwaliteitseisen en specificaties.

De Siros L is broncolor’s nieuwe accu gevoede compacte monolight die ambitieuze professionele fotografen de mogelijkheid biedt om nu ook in een mobiele vorm te genieten van de perfecte belichtingsmogelijkheden. Of het nu op locatie of in de studio is, fotografen hebben daarbij altijd de beschikking over zeer snelle recycletijden en ultra korte flitstijden. De Siros L beschikt over de meest upto- date lithium-ion accu en hiermee kan de Siros L met één acculading tot wel 440 flitsen op vol vermogen verzorgen. Indien er met minder vermogen gefotografeerd wordt, kan men uiteraard nog langer door werken. De accu kan worden gebruikt binnen een breed temperatuurbereik van -10° tot 60°
C. Zodra de stroom is opgebruikt, kan de Siros L accu volledig worden opgeladen in slechts 75 minuten.

De Siros L maakt gebruik van broncolor’s unieke ECTC technologie, voor een gegarandeerde constante kleurtemperatuur over het gehele regelbereik, die ook al jaren wordt gebruikt in de bekende Scoro en Move generatoren. Cut-off technologie regelt de flits-curve en garandeert voor de Siros L een flitsduur van maximaal 1/19.000 s (t0.5). De Siros L is snel want binnen 0,03 seconden is hij weer gereed om te flitsen. Het enorme regelbereik, tot 9 f-stops, resulteert in vermogen zo laag als 2 joules en geeft de fotograaf een onbeperkte keuze aan diafragma’s.

Dankzij zijn compacte formaat en de voeding via de accu, is de Siros L absoluut perfect te gebruiken buitenshuis. Uiteraard kan de Siros L ook worden ingezet in de studio waarbij deze eenvoudig in bestaande andere broncolor studio-apparatuur kan worden geïntegreerd. De 25-watt LED-modules bieden een helder instellicht met een kleurtemperatuur van 3.000K. Dit komt overigens overeen met de kleurtemperatuur van het halogeen instellicht van de Siros units die uitgevoerd zijn met een netvoeding.

Alle basisfuncties van de Siros L flitsers zijn gemakkelijk te besturen met de bronControll app, die zijn eigen wifi-netwerk creëert. De app werkt op iOs en op Android toestellen en is gratis te downloaden.

Combo discount

broncolor Siros 400 L Outdoor Kit 2 + Accu

broncolor Siros 400 L Outdoor Kit 2
 broncolor Siros L lithium battery

5% combo discount

op accessoires in deze set

€ 4.607,68

€ 4.592,01

In the box

- 2 x Siros 400 L
- 2 x Accu
- Lader
- Softbox (60x60)
- Synchronisatiekabel 5 meter
- Paraplu silver/zwart 85cm
- Trolley

Accessories for the broncolor Siros 400 L Outdoor Kit 2

Reviews of the broncolor Siros 400 L Outdoor Kit 2

What do others think of this item?

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience
Seen it all? Go back to the top