#!] Sony Cybershot DSC-WX500B Zwart | CameraTools #!]

Sony Cybershot DSC-WX500B Zwart

Product code: SODSCWX500B
|
|
Sony Cybershot DSC-WX500B Zwart
Sony Cybershot DSC-WX500B Zwart
Sony Cybershot DSC-WX500B Zwart
Sony Cybershot DSC-WX500B Zwart
Sony Cybershot DSC-WX500B Zwart
Sony Cybershot DSC-WX500B Zwart
Sony Cybershot DSC-WX500B Zwart

€ 295,-

€ 243,80 ex V.A.T.

Top features

  • 18,2 megapixel sensor
  • Kantelbaar LCD-scherm
  • 30x optische zoom
  • Gebruiksvriendelijk en slimme automatische stand

Product details

De compacte Sony Cybershot DSC-WX500 compact camera beschikt over een 18.2 megapixel sensor en heeft een groot bereik dankzij 30x optische zoom en een 35mm-equivalent van 24-720mm en is voorzien van de supersnelle BIONZ X als beeldprocessor.

Door het grote bereik kunt je moeiteloos opnames in een kleine ruimte, indrukwekkende 360 graden panoramafoto's of close-ups van slechts 5 centimeter afstand van jouw onderwerp maken! Dankzij de lichtsterke Vario-Sonnar lens van Carl Zeiss, een hoge ISO-gevoeligheid, beeldstabilisatie èn en ingebouwde flitser kan de WX500 alle situaties aan!

Werk vanuit de slimme automatische stand of zet instellingen naar jouw hand
De compactcamera is voorzien van een gebruiksvriendelijk en slimme automatische stand die het werk voor jou doet maar je kunt ook een stapje verder en helemaal zelf de instellingen bepalen dankzij de diafragma- en sluiterprioriteit.

Direct bewerken en delen
Voor het bewerken jouw foto´s heb je geen computer meer nodig. De Sony Cybershot WX500 beschikt over 13 beeldeffecten waarmee je jouw foto's snel en eenvoudig kunt bewerken. Kies bijvoorbeeld voor "Toy Camera", "Postereffect", "Pop-kleuren", "Retrofoto" of "Zwart-wit met een hoog contrast". Ben je klaar met bewerken? Deel dan jouw foto op social media via je smartphone. Dit gaat eenvoudig via de wifi en NFC waar deze camera mee is uitgerust!

Sony logo

Over Sony

Bekijk alle producten van Sony
Sony is een wereldwijde producent van audio-, video-, en fotografietechnologieproducten en meer voor de consumenten- en zakelijke markt. Met een grenzeloze passie voor technologie en innovatie inspireert en prikkelt Sony fotografen en filmers om nieuwe ervaringen op te doen.

Bezoek de website van Sony

Accessories for the Sony Cybershot DSC-WX500B Zwart

Reviews of the Sony Cybershot DSC-WX500B Zwart

What do others think of this item?

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience
Seen it all? Go back to the top