Leica C-Lux Compact Camera Midnight Blue

Product code: LEI4819129
|
NIEUW
Leica C-Lux Compact Camera Midnight Blue
Leica C-Lux Compact Camera Midnight Blue
Leica C-Lux Compact Camera Midnight Blue
Leica C-Lux Compact Camera Midnight Blue
Leica C-Lux Compact Camera Midnight Blue
Leica C-Lux Compact Camera Midnight Blue

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Top features

  • Leica 15x zoom 24-360mm
  • Vijf assige optische beeldstabilisatie
  • 3 inch Touch beeldscherm
  • High Speed AF
  • 4K pro-video
  • Wifi en Bluetooth

Product details

De Leica C-Lux Light Gold is een stijlvolle en veelzijdige Compact Camera, met 15x zoom, snelle autofocus in combinatie met een vijf assige optische beeldstabilisatie. Deze elegante compact camera is voorzien van een Leica DC Vario-Elmar 8.8–132 mm f/3.3–6.4 ASPH. objectief en een hoogwaardige 20-megapixel sensor, die continue fotograferen mogelijk maakt tot wel 10 foto's per seconde, past de Leica C-Lux zich snel en flexibel aan iedere situatie aan. De 15-voudige optische zoom biedt naast foto's ook een enorm creatief bereik dat verder wordt uitgebreid door de talloze 4K video-opnamemogelijkheden.

1-inch beeldsensor
De C-Lux compact camera beschikt over een 1-inch sensor, die precies is afgestemd met de Leica DC Vario-Elmar 8.8–132 mm f/3.3–6.4 ASPH. objectief. Hierdoor levert de C-Lux briljante opnamen in RAW- of JPEG-formaat in een kwaliteit die ook bij grootformaat afdrukken indrukwekkend blijft. Met een indrukwekkende maximale gevoeligheid van 25600 ISO garandeert de C-Lux foto's met natuurlijke kleuren en een uitzonderlijke kwaliteit, vooral bij gebruik voor opnamen bij beschikbaar licht. Dankzij de snelle autofocus met 49 meetpunten worden onderwerpen in een handomdraai scherp gesteld en een continue opname-snelheid van 10 beelden per seconde zorgt ervoor dat zelfs de meest vluchtige momenten nooit worden gemist.

Leica elektronische zoeker
De elektronische zoeker van de C-Lux beschikt over een prachtige helderheid en contrast, hierdoor is het zoekbeeld uitstekend. Aangezien de zoeker 100% van het beeldveld beslaat, is het uit kaderen van onderwerpen uiterst nauwkeurig en hebben fotografen volledige controle over de compositie. De camera biedt ook een dioptrie-compensatie-instellingen waardoor brildragers de zoeker probleemloos kunnen gebruiken. Het menu is gemakkelijk te bedienen via het grote 3-inch LCD scherm, die voorzien is van touchscreen. Dankzij een gei¨ntegreerd connectiviteitsconcept via Wi-Fi en Bluetooth, kunnen foto's en video's, snel en eenvoudig gedeeld worden met familie en vrienden.

In the box

- Leica C-Lux Compact Camera
- Accu BP-DC 15
- USB kabel
- Handleiding

Accessories for the Leica C-Lux Compact Camera Midnight Blue

Reviews of the Leica C-Lux Compact Camera Midnight Blue

What do others think of this item?

There are no reviews of this product. Be the first!

Specifications of the Leica C-Lux Compact Camera Midnight Blue

Brand Leica
Sensor1'' MOS Sensor
Aantal pixels effectief20.9 Megapixel
LCD Scherm3 '' TFT LCD (1240000 pixel)
Optische zoom15x
Digitale zoom4x
Brandpuntafstand24mm-360mm
Diafragmaf/3.3-f/6.4
BeeldstabilisatieJa
WiFiJa
AanslutingenHDMI D (Micro), USB 2.0 Micro-B
Afmetingen113.0 x 67.0 x 46.0 mm
Gewicht340 gram
Seen it all? Go back to the top