Pentax K-1 Silver Limited Edition Kit Spiegelreflexcamera

Product code: PEN19956
|
|
ACTIE
Pentax K-1 Silver Limited Edition Kit Spiegelreflexcamera
Pentax K-1 Silver Limited Edition Kit Spiegelreflexcamera
Pentax K-1 Silver Limited Edition Kit Spiegelreflexcamera
Pentax K-1 Silver Limited Edition Kit Spiegelreflexcamera
Pentax K-1 Silver Limited Edition Kit Spiegelreflexcamera
Pentax K-1 Silver Limited Edition Kit Spiegelreflexcamera
Pentax K-1 Silver Limited Edition Kit Spiegelreflexcamera
Pentax K-1 Silver Limited Edition Kit Spiegelreflexcamera

€ 2.399,-

€ 1.982,64 ex V.A.T.

Lopende acties bij dit product

ImageOntvang € 300,- kassakorting op dit Pentax product met kortingscode PENTAXWINTER17! Geldig van 1 november 2017 t/m 15 januari 2018.

Related products

Pentax K-1 Spiegelreflexcamera
Pentax K-1 Spiegelreflexcamera Black + 28-105mm

Top features

  • - Limited Edition
  • - Full frame DSLR camera, zonder anti-aliasing filter
  • - 36.4 megapixel CMOS-sensor
  • - Stofdicht, weer- en koudbestendig
  • - Pixel Shift resolutiesysteem voor opnames met een superhoge resolutie

Product details

De Pentax K-1 DSLR is voorzien is van een 35 mm full-frame CMOS-beeldsensor, hierdoor is de K-1 Pentax's eerste full frame camera die de Japanse fabrikant op de markt brengt. De Pentax K-1 beschikt over alle eigenschappen die een professionele fotograaf eist van zijn camera. De camera is uitgerust met een zeer gevoelige 36.4 megapixel fullframe CMOS-sensor zonder anti-aliasing filter die in combinatie met de zeer snelle Prime IV beeldprocessor opnames met een zeer hoge resolutie levert en dat met een snelheid van 4.4 beelden per seconde Voor het maken van de behuizing is gebruikgemaakt van 87 afdichtende onderdelen in de body. Hierdoor is de K-1 stofdicht, weer- en koudebestendig en je kunt ermee werken bij temperaturen tot min tien graden Celsius. De camera is hiermee dus ook bijzonder geschikt voor fotografen die werken onder extreme omstandigheden.

De K-1 beschikt over een SR II vijf-assige beeldstabilisatiesysteem die ervoor zorgt dat je stabiele, scherpe beelden in vrijwel elke omstandigheid met de fullframe kan maken. Het systeem compenseert op effectieve wijze elke ongewenste camerabeweging. De beeldstabilisatie heeft een bereik van maar liefst vijf stops! Hierdoor kunt u langer uit de hand blijven fotograferen of lange pan shots maken. Zo beschikt de K-1 over de Astro Tracer-functie, die het mogelijk maakt om sterren te fotograferen met lange sluitertijden, zonder dat de lichtpuntjes als strepen weergegeven worden. Dat is mogelijk omdat de sensor dankzij het stabilisatiemechanisme kleine verschuivingen kan maken. Aan de hand van gps-data kan de sensor zo 'meebewegen' met de sterren.

De Pentax K-1 beschikt over een Safox 12-autofocusmodule, met 33 focuspunten waarvan er 25 kruislings gevoelig zijn. De drie sensoren in het midden zijn extra gevoelig bij gebruik van objectieven met een diafragma van f/2.8 of groter. De maximale fotografeersnelheid bedraagt 4,4fps en er passen 23 raw-bestanden of 70 jpg's in de buffer. Het opslaan gebeurd in twee geheugensloten, compatibel met SDXC UHS-1-snelheidsklasse bij SDR104 bus-snelheid. Flexibel switchen is dus mogelijk mocht je geheugenkaart volraken.

De K-1 legt HD- beelden vast met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels met een frame rate van 60i/30p in het H.264-formaat. Ook een interval movie-modus is aanwezig waarmee je in 4K (3840 x 2160 pixels) kunt filmen met een vaste interval.Om aan verschillende opnamesituaties tegemoet te komen is de K-1 voorzien van een kantelbaar LCD display met een diameter van 3.2 inch. Het scherm kan eenvoudig horizontaal, verticaal of diagonaal gekanteld worden zonder af te wijken van de optische as van het objectief.

De full frame camera beschikt over ingebouwde wifi, deze biedt een breed scala aan mogelijkheden voor verbinding van de Pentax K-1 met uw smartphone of tablet. Door het installeren van de Image Sync op je mobiele apparaat,kan je het live view beeld van de camera op afstand bekijken, opnames maken en camera-instellingen zoals diafragma, sluitertijd en ISO aanpassen. Het is zelfs mogelijk om de gemaakte beelden over te zetten naar uw mobiele apparaat om deze te delen op sociale media. Dankzij de ingebouwde GPS-module kan je je locatiegegevens zoals breedte, lengte, hoogte, tijd en richting aan je opnames toevoegen.

In the box

Pentax K-1 Limited Silver body
D-BG6 Limited Silver battery grip
Metalen flitsschoendop
2x D-LI90 accu
Oplader
AC adapter
Draagriem
ME-oogschelp
Body mount dop K II
Software op CD-ROM
Twee jaar garanti

Accessories for the Pentax K-1 Silver Limited Edition Kit Spiegelreflexcamera

Reviews of the Pentax K-1 Silver Limited Edition Kit Spiegelreflexcamera

What do others think of this item?

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience
Seen it all? Go back to the top