Canon EOS 70D DSLR + 18-135mm IS STM (open-box)

Product code: CAEOS70D18135STM
|
|
OP = OP
UITVERKOCHT
Canon EOS 70D DSLR + 18-135mm IS STM (open-box)

€ 699,-

€ 577,69 ex V.A.T.

Related products

Canon EOS 70D DSLR + 18-55mm IS STM

Top features

  • - 20.2 megapixel APS-C CMOS-sensor en DIGIC 5+
  • - 19-punts cross-type AF-systeem en opnemen met 7 fps
  • - Dual Pixel CMOS AF
  • - Direct delen en bediening op afstand via Wi-Fi
  • - ISO 12800 (H:25600)
  • - Variangle 7.7cm (3 inch) ClearView II LCD-touchscreen
  • - Intelligente zoeker
  • - Full HD-movies

Product details

De Canon EOS 70D spiegelreflexcamera is ontwikkeld voor de enthousiaste en ambitieuze fotograaf die zijn hobby naar een hoger niveau wil brengen. Dit alles is ondergebracht in een vakkundig ontwikkelde body die is ontworpen voor comfortabele en snelle bediening. In de EOS 70D is volledig nieuwe imagintechnologie toegepast die gecombineerd wordt met krachtige, creatieve en draadloze functies voor het delen van uw opnamen. Het resultaat is een spiegelreflexcamera die ideaal is voor het vastleggen van elk moment in een prachtige kwaliteit digitale foto's en fraaie full HD video.

Canon's Dual Pixel CMOS AF biedt snelle autofocusprestaties in de Live View-modus en een vloeiende en nauwkeurige focus voor full HD films. Dit systeem maakt het gemakkelijk om de volgende stap op het gebied van filmen te zetten en stelt u in staat om bewegende onderwerpen scherp in beeld te houden. Ook is het dankzij deze techniek mogelijk om professioneel uitziende focus-pulleffecten te creëren. Deze technologie maakt gebruik van geavanceerde CMOS-architectuur waarbij twee fotodioden in elke pixel zijn aangebracht. Beide fotodioden kunnen afzonderlijk worden uitgelezen voor automatisch scherpstellen, of samen voor het op elk moment vastleggen van filmbeelden in de hoogste kwaliteit.

Het geavanceerde autofocus-systeem van de EOS 70D omvat 19 cross-type AF-punten die over het beeld verspreid zijn voor hoge snelheid en nauwkeurige autofocus. Deze toepassing van het autofocussysteem is ideaal voor het tracken van sport- en natuurfotografie waarbij er onderwerpen door het beeld bewegen. Het autofocussysteem is instelbaar zodat u het kunt afstemmen op het onderwerp dat u wilt vastleggen. De autofocuspunten kunnen afzonderlijk, in kleine groepen of als breed actief vlak worden gebruikt naar gelang het onderwerp dat u wilt vastleggen. Een handige knop voor het selecteren van het AF-vlak, die naast de ontspanknop is geplaatst, maakt snelle omschakeling tussen de diverse modi mogelijk zonder de camera van uw oog te verwijderen.

Combo discount

Canon EOS 70D DSLR + 18-135mm IS STM (open-box) + Accu + Geheugenkaart

Canon EOS 70D DSLR + 18-135mm IS STM (op
 Canon LP-E6 Orange-Series Accu (Merk: Ju
 Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 95MB/s V30

10% combo discount

op accessoires in deze set

€ 788,90

€ 779,91

In the box

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM objectief Bulk (let op: bulk-objectieven zijn uitgesloten van acties)
Accu LP-E6
Oplader LC-E6E
Bodydop
Lensdoppen
Draagriem
Netsnoer
USB-kabel
Nederlandstalige handleiding
Softwareantie

Canon logo

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bekijk alle producten van Canon

Accessories for the Canon EOS 70D DSLR + 18-135mm IS STM (open-box)

Reviews of the Canon EOS 70D DSLR + 18-135mm IS STM (open-box)

What do others think of this item?

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience
Seen it all? Go back to the top