Sony PXW-X70 4K Camcorder

Product code: SOPXWX704KCAM
|
|
ACTIE
Sony PXW-X70 4K Camcorder
Sony PXW-X70 4K Camcorder
Sony PXW-X70 4K Camcorder
Sony PXW-X70 4K Camcorder
Sony PXW-X70 4K Camcorder

€ 2.299,-

€ 1.900,00 ex V.A.T.

Lopende acties bij dit product

ImageOntvang € 300,- retour op accessoires die je bij deze camera koopt! Kijk voor de voorwaarden en het claim-formulier op de Sony actiepagina.

Product details

Sony's PXW-X70 Professional XDCAM Compact Camcorder is ongeveer even groot als een conventionele 1/3 "professionele compacte camcorder, maar het heeft een 1" type sensor, die groter is dan een super-16 formaat sensor en meer dan acht keer zo groot van een 1/3 "sensor.

De grotere Exmor R sensor formaat zorgt voor meer filmische verschijnen scherptediepte dan een 1/3" sensor is in staat en is voorzien van een back-side verlichte ontwerp voor betere prestaties bij weinig licht. Het beschikt over een geïntegreerde 12x optische zoomlens met een handmatige lensring voor zoom / focus controle, en een drie-niveau schakelbare ND-filter. De bovenste handgreep voorzien van twee 3-polige XLR-ingangen voor het opnemen van audio van XLR microfoons.

De camera neemt HD-video met behulp van de XAVC Long GOP-codec met 4: 2: 2, 10-bits kleuren bemonstering op 50 Mb / seconde, die beelden met een hoge datasnelheid die geschikt is voor broadcast toepassingen. De camera is voorzien van twee SD-kaartsleuven, waardoor gelijktijdige en relay-opname, en zowel een 3G-SDI en een HDMI-uitgang. De camera ondersteunt bediening via Wi-Fi met behulp van smartphones en tablets en de optionele Content Browser app. De meegeleverde 4K-upgrade licentie waarmee je je professionele Sony PXW-X70 videocamera kunt uitbreiden met de mogelijkheid tot het opnemen in QFHD met 30p, 25p of 24p. Deze upgrade breidt de mogelijkheden van uw PXW-X70 uit zodat je met dezelfde camera die je gewend bent opnames kunt maken in zowel 4K- als full HD-resolutie.

De geïntegreerde 12x optische zoomlens is uitgerust met een drie-niveau schakelbare ND-filter, met 24x duidelijke Beeld Zoom technologie die de kwaliteit van het beeld de HD behoudt, en een digitale extender kunt u inzoomen tot 48x. Meerdere opname keuzes zijn beschikbaar, afhankelijk van de toepassing, met inbegrip van XAVC*, AVCHD, en DV-bestand op basis van de opname. Om in XAVC opname te filmen heb je minimaal een 64gb 95/mbs geheugenkaart nodig, deze vindt je tussen de accessoires en combinatie aanbiedingen.

De PXW-X70 records in XAVC behulp van de MXF-bestandsformaat, die op efficiënte wijze gecomprimeerd full HD (1920 x 1080) resolutie met behulp van de MPEG-4 AVC / H.264-codec. Sampling Kleur is 4: 2: 2 10-bits met een hoog rendement lange GOP compressie 50 Mbps, 35 Mbps of 25 Mbps voor broadcast kwaliteit.

Near Field Communication-functies, de camera maakt een eenvoudige, one-touch draadloze LAN-verbinding met een smartphone of tablet, terwijl de Content Browser Mobile applicatie stelt bevestiging van opname hoeken en de werking van de camcorder op afstand, met een mogelijkheid van spot focus en het diafragma handmatig instellen.

Kenmerken:
- Compact Design
- Inclusief 4K licenstie
- 10 Bit video mogelijk
- NFC aan boord

Combo discount

Sony PXW-X70 4K Camcorder + Accu + Geheugenkaart + Lanc Remote Controller

Sony PXW-X70 4K Camcorder
 Sony NP-FV70A Accu
 Sandisk SDXC Extreme Pro 64GB 95MB/s V30
 Manfrotto Lanc Remote Control Panasonic

10% combo discount

op accessoires in deze set

€ 2.585,90

€ 2.557,21

Sony PXW-X70 4K Camcorder + Accu + Geheugenkaart + Schoudertas

Sony PXW-X70 4K Camcorder
 Sony NP-FV100 Accu (Merk Jupio)
 Lexar SDXC 64GB Professional UHS-II 1000
 camRade Run & Gun Bag Medium

10% combo discount

op accessoires in deze set

€ 2.636,95

€ 2.603,15

In the box

- Sony PXW-X70 videocamera
- Sony CBKZ-X70FX 4K Upgrade Licentie
- NP-FV70 li-ion accu
- AC-L200D lader
- Netsnoer
- Zonnekap
- Grote oogschelp
- Accessoireschoen kit
- Handgreep met XLR-aansluitingen
- Micro USB-kabel
- RMT-845 afstandsbediening
- Gebruiksaanwijzing

Sony logo

Over Sony

Sony is een wereldwijde producent van audio-, video-, en fotografietechnologieproducten en meer voor de consumenten- en zakelijke markt. Met een grenzeloze passie voor technologie en innovatie inspireert en prikkelt Sony fotografen en filmers om nieuwe ervaringen op te doen.

Bekijk alle producten van Sony

Extra info:  downloads

Accessories for the Sony PXW-X70 4K Camcorder

Reviews of the Sony PXW-X70 4K Camcorder

What do others think of this item?

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Sony PXW-X70 4K Camcorder

Brand Sony
Sensor1"Exmor R CMOS
Resolutie20 megapixel
Effectieve pixels14.2 megapixel
Objectief12 x optisch
Color Sampling4:2:2 10-bit
RecordingXAVC/AVCHD/DV
Output3G-SDI/HDMI
XLRJa 2 x
OpnameSD Kaart
WirelessNFS/Wi-Fi
Gewicht1.4KG compleet met XLR hendel/ NP-FV70/Zonnekap
AccuSony NP-F Type
NDJa
Prime Supportja
Seen it all? Go back to the top