Canon Legria HF G25 Digitale Videocamera (Open Box)

Product code: CAHFG25
|
|
CASHBACK
Canon Legria HF G25 Digitale Videocamera (Open Box)
Canon Legria HF G25 Digitale Videocamera (Open Box)
Canon Legria HF G25 Digitale Videocamera (Open Box)
Canon Legria HF G25 Digitale Videocamera (Open Box)
Canon Legria HF G25 Digitale Videocamera (Open Box)

€ 479,95

€ 396,65 ex V.A.T.

Top features

  • Canon HD Video objectief
  • Canon HD CMOS PRO-sensor 1/3
  • Volledig handmatige bediening
  • Optical Intelligent IS
  • Audio Scene Select
  • 8,8 cm touchscreen LCD-scherm

Product details

De LEGRIA HF G25 is speciaal ontwikkeld voor de creatieve passie van videoliefhebbers en beschikt over een groothoekobjectief, uitgebreide handmatige bediening en exceptionele audio voor fantastische HD-movies.

Controle over de opnamen
Een lensring zorgt voor nauwkeurige regeling van de scherpstelling tijdens het filmen, terwijl een instelwiel kan worden gebruikt voor handmatige aanpassing van belangrijke functies, zoals diafragma, sluitertijd en gain. Twee vrij te programmeren knoppen naast het 8,8 cm (3,5 inch) LCD-scherm bieden direct toegang tot een reeks extra functies, waaronder Face-Only AF, Backlight Correction en de Priority WB modus. Een 0,61 cm (0,24 inch) zoeker biedt in kleur een 100% dekking en extra bedieningsgemak voor iedereen die vaak buitenopnamen maakt of binnenshuis filmt in omgevingen met weinig licht.

Met zowel Double Slot als Relay Recording ondersteuning zijn gebruikers in staat opnamen tegelijk op te slaan op twee geheugenkaarten1 of naadloos over te schakelen van 32 GB opslag op de ene kaart naar de andere interne kaart. Voor extra flexibiliteit zijn videoclips na de opnamesessies eenvoudig van de ene kaart naar de andere te kopiëren.

Videobeelden delen
Het delen van videobeelden die met de Legria HF G25 zijn vastgelegd, was nog nooit zo eenvoudig. Met ondersteuning van in-camcorder down-conversie zijn videoclips voor te bereiden op uploaden naar online videosites – naar keuze via een PC met Canon’s Easy Web Upload software of direct vanaf de door de camera ondersteunde Eye-Fi wireless geheugenkaarten.

Canon logo

Over Canon

Bekijk alle producten van Canon
Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bezoek de website van Canon

Accessories for the Canon Legria HF G25 Digitale Videocamera (Open Box)

Reviews of the Canon Legria HF G25 Digitale Videocamera (Open Box)

What do others think of this item?

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience
Seen it all? Go back to the top