Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS

Product code: CAC200188070200
|
|
ACTIE
Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS
Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS
Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS
Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS
Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS
Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS
Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS
Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS
Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS

€ 21.999,-

€ 18.180,99 ex V.A.T.

  • In stock - immediately available
  • With 2 years Warranty
  • Our customers appreciate us with a 9.4!

Lopende acties bij dit product

ImageOntvang € 450,- extra inruilpremie bij aanschaf van deze Canon camera! Geldig van 1 november t/m 31 december 2018, inruilpremie incl. btw.


ImageKoop deze Canon EOS camera met een geselecteerde Canon EF(-S) lens en ontvang tot € 1.000,- cashback! Kijk op de actiepagina voor meer informatie.

ImageBij aankoop van dit Canon actieproduct krijgen studenten € 300,- retour. Kijk op de Canon actiepagina voor de voorwaarden. Niet geldig i.c.m. andere Canon acties.

Product details

De Canon EOS C200 is de lang verwachte opvolger van de zeer succesvolle Canon C100 serie. Met de C200 breidt de Japanse fabrikant de Cinema Series flink uit. Zo heb je de mogelijkheid om met de EOS C200 intern 4K RAW (genaamd Cinema RAW Light) op te nemen, daarbij loopt het dynamisch bereik op tot wel 15-stops! Qua ontwerp heeft de Canon EOS C200 videocamera met Super 35mm sensor een geheel eigen design: compact, licht van gewicht en ergonomisch, ideaal voor vrijwel elke professional die het maximale verwacht van zijn of haar werkpaard.

4K RAW Interne Opnames
De EOS C200 beschikt over Canon's 4K Super 35mm CMOS Sensor gecombineerd met nieuw ontwikkelde Dual DIGIC DV6 beeldprocessors. Met als resultaat Cinema RAW Light opnames in 4K DCI 50P wat intern razendsnel opgeslagen wordt op een CFast 2.0 geheugenkaart. Daarbij is het mogelijk om 4K UHD (tot wel 150Mbps), 2K of Full HD (35Mbps) op te nemen op SD geheugenkaarten in MP4 formaat. De krachtige C200 neemt moeiteloos in 120fps High Frame Rate video in Full HD op zonder te croppen.

15-Stops Dynamisch Bereik
De Canon EOS C200 ondersteund tot 15 Stops met dynamisch bereik met Cinema RAW Light en tot 13-stops dynamisch bereik in MP4 (Canon Log / Log 3). Hiermee is de camera perfect voor het vastleggen van hoogte- en schaduwdetails. Het ISO-bereik van 100 tot 102.400 garandeert uitstekende prestaties, ook bij moeilijke lichtomstandigheden, zoals bij het snel wisselen tussen locaties van binnen naar buiten. De ingebouwde optische ND-filters (2,4,6,8 en 10 Stops) van maximaal 10 stops zorgen voor meer flexibiliteit en gemak waardoor filmmakers in helder licht kunnen filmen.

Dual Pixel CMOS AF
Net als zijn voorgangers beschikt de EOS C200 over een geavanceerd AF-systeem dat betrouwbaar en nauwkeurig functioneert, evenals een touchscreen LCD-scherm voor filmmakers om hun onderwerp eenvoudig te selecteren. Mede door de ingebouwde Dual Pixel CMOS AF systeem is een soepele AF-werking mogelijk, terwijl de handmatige focusassistent functie, gezichtsdetectie met gezichtsprioriteit en gezichtsopties optimale creatieve focuscontrole bieden.

Cinema RAW Light
Canon heeft samen met diverse partners gewerkt om ervoor te zorgen dat Cinema RAW Light werkbaar is met diverse softwareprogramma's. Als gevolg hiervan wordt het bewerken en sorteren van het Cinema RAW Light-videoformaat ondersteund in DaVinci Resolve of Blackmagic Design. Editing is mogelijk in Media Composer van Avid Technology, met behulp van Canon RAW Plugin voor Avid Media Access. Dit formaat kan ook worden verwerkt met behulp van een Canon applicatie, Cinema RAW Development. Daarnaast ondersteunt een toekomstige versie van Final Cut Pro X van Apple Inc. het Cinema RAW Light van Canon met behulp van Canon RAW Plugin voor Final Cut Pro X.

WiFi
Uiteraard beschikt de EOS C200 over ingebouwde WiFi en heb je de mogelijkheid om bestanden te verzenden via FTP. De Canon EOS C200 beschikt over professionele aansluitingen zoals SDI voor o.a. monitoren en XLR voor professionele audio mogelijkheden. Overigens beschikt de C200 over twee CFast 2.0 en twee SD sloten. Hiermee is de Canon EOS C200 een zeer complete Canon EOS Cinema videocamera voor de veeleisende professional!

De CN-E 18-80mm T4.4 L IS KAS S is het resultaat van Canon's decennialange expertise en ervaring op het gebied van optisch ontwerp en biedt de prestaties en het oplossend vermogen dat aansluit bij 4K-beeldregistratie voor opnamen met een uitzonderlijk hoge kwaliteit. De Canon CN-E18-80mm is ontworpen voor professionals en voor ervaren amateurvideografen die werken met camera's voorzien van een enkelvoudige, grootformaat sensor. Deze laatste aanwinst heeft de perfecte balans tussen superieure precisie en kwaliteit en biedt videografen het vermogen om uitzonderlijk beeldmateriaal vast te leggen. Documentaire- en filmmakers kunnen dankzij het naadloos wisselen tussen automatisch en handmatig scherpstellen en zoomen met maximale zoomsnelheid en dynamiek werken.

De 18-80 mm brandpuntsafstand komt overeen met 4,4x zoom met een stabiel T4.4-getal dat vanaf het midden tot aan de randen over het gehele zoombereik constant blijft. Dankzij de drie Canon Image Stabilization programma's garandeert het objectief ook tijdens handheld opnamen de registratie van volledig stabiele beelden - ideaal voor bijvoorbeeld trouwvideografen.De CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S is bovendien uitgevoerd met een uit negen lamellen bestaand diafragma om voor een aantrekkelijke achtergrondonscherpte te zorgen en heeft dezelfde kleurbalancering als andere Cinema EOS-objectieven.

Het objectief is voorzien van een servomotor die wordt gevoed via connectoren van de EF-vatting en is direct inzetbaar voor handheld opnamen. Met een gewicht van slechts 1,2 kg is de CN-E 18-80mm T4.4 L IS KAS S Canon's kleinste en lichtste cine-servo objectief tot nu toe. Daarmee is dit objectief aantrekkelijk voor mobiele videografen die zich bezighouden met nieuwsreportages en interviews. De compacte stijl en het geringe gewicht maken het objectief ook geschikt voor drone-achtige opnamen of onopvallend camerawerk in beperkte ruimten. Het objectief is eenvoudig in gebruik en maakt een einde aan de noodzaak om van objectieven te wisselen. Videografen die alleen werken, beschikken nu over een breed scala aan nieuwe opnamemogelijkheden.

De CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S levert indrukwekkende servoprestaties omdat de servo unit zich in de body bevindt en een nauwkeurige digitale zoom mogelijk is. Voor videografen die in uitdagende omgevingen vanaf de schouder of vanuit de hand werken, is de ZSG-C10 is een perfecte accessoire - de grip is eenvoudig aan de zijkant van het objectief te bevestigen en zorgt voor optimale integratie en regeling van de zoomfunctie.

De Canon 70-200mm T4.4 Cine Zoom Lens EF Mount is een lens die geschikt is voor Super 35-sensor cinema camera's. De lens ondersteund 4K en is HDR–compatible en is compact, lichtgewicht en biedt een zoom van 70 tot 200mm.Deze lens is ontworpen voor zowel de professional als de gevorderde videograaf die grootformaat, single-sensor-camera’s gebruiken en garandeert dat films, documentaires, trouwreportages en bedrijfsvideo’s kunnen worden vastgelegd met de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit. Met een krachtige native optische zoom van 2.8x en nauwkeurige focus- en servo-zoomfuncties opent de CN-E70-200 een reeks aan toepassingsmogelijkheden.

4K optische kwaliteit
De CN-E70-200 is ontworpen voor gebruik in combinatie met Canon’s DSLR-modellen met EF-vatting en compatibele videocamera’s met verwisselbare lens. Hiermee biedt de lens naast een brede inzetbaarheid ook een supersnelle AF. Het krachtige Dual Pixel CMOS AF zorgt met één druk op de knop voor een snelle en nauwkeurige scherpstelling (one-shot AF), terwijl continu-AF het mogelijk maakt een onderwerp te volgen zonder verlies aan scherpte – ideaal voor natuuropnamen. Voor gebruik in combinatie met 4K-camera’s is de modulatieoverdrachtsfunctie verbeterd en met een kleurbalans die is afgestemd op Canon’s andere cinema EOS-lenzen, levert de nieuwe lens een uitzonderlijke beeldkwaliteit – ongeacht of in 4K of in HD wordt gefilmd.

Verbeterde inzetbaarheid
Dankzij de compacte afmetingen en het geringe gewicht kan de CN-E70-200 worden gebruikt in een reeks uitdagende opnamescenario’s, zoals op spidercamera’s of drones. Gecombineerd met het ergonomische ontwerp en de optionele Canon ZSG-C10 zoomgrip biedt de lens toegang tot een breed scala aan nieuwe opnamestijlen. De via een 20-pinskabel op de lens aangesloten ZSG-C10 maakt het mogelijk zowel de zoom servo als one-shot AF op afstand te bedienen. Deze unit kan naar keuze bij opnamen vanaf de schouder op de lens worden bevestigd of van de lens worden losgekoppeld en met de hand worden bediend. De ZSG-C10 is voorzien van een gebruiksvriendelijke tuimelschakelaar, start/stop opnameknop, een knop voor one-shot AF en heeft een instelbare griphoek voor optimaal comfort.

Canon ZSG-C10
De Canon ZSG-C10 (optioneel) grip is geschikt voor Canon Compact-Servo cinema objectieven. Zo heb je de mogelijkheid om via de grip het objectief te bedienen, bijvoorbeeld aan een knop voor one-shot autofocus en een start/stop opnameknop. Daarnaast kan je gemakkelijk in- en uitzoomen met de switch bovenop de ZSG-C10. De Canon ZSG-C10 grip wordt compleet geleverd met bevestigingsaccessoires en een handige opbergtas.

In the box

- LM-V1 LCD-scherm
- Canon EOS C200 Body
- Canon CN-E 18-80mm T4.4 L IS KAS S
- Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS KAS S
- LA-V1 LCD bevestigingsunit
- HDU-2 handvat
- Microfoonhouder
- Duimsteun
- Oogschelp
- SS-1200 schouderriem
- CG-A20 acculader
- CA-CP200B compacte voedingsadapter
- CA-A10 AC-adapter
- Twee netsnoeren
- Ferrietkern
- BP-A30 accu (3100mAh)
- UN-5 kabel
- Inbussleutel
- Bouten
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Canon Ne

Canon logo

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bekijk alle producten van Canon

Accessories for the Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS

Reviews of the Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS

What do others think of this item?

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Canon EOS C200 + Canon CN-E 18-80mm + Canon CN-E 70-200mm T4.4 L IS

Brand Canon
SensorSuper 35mm CMOS
Pixels9.84 megapixels (4206 x 2340)
Signal to noise Ratio50.00Hz mode: 53dB (3840x2160/25.00P, Canon Log 3)
Dynamisch Bereik 15 Stops ( Cinema RAW Light), 13 Stops (MP4/Canon Log3)
Processor Dual DIGIC DV6
ISO Bereik100-102,400
Witbalans Auto, Shockles, Preset Daylight (5600K), Tungsten (3200K)
Lensvatting Canon EF Mount
ND Filter Clear, 2, 4, 6, 8, 10 Stops
Focus Control AF, MF via lens
AF SysteemAuto Focus, Face Detection, AF Frame sizes
Gain-6dB,-3dB,-2dB,0dB,3dB,6dB,9dB,12dB,15dB,18dB,21dB,24dB,27dB,30dB,33dB,36dB,39dB,42dB,45dB,48dB,51dB,54dB
Iris control Via Camerabody
ConfiguratiesPRESET: Canon Log 3/Canon Log /BT.709/Off,GAMMA: Canon Log 3/Canon Log/Wide DR/Normal 1 (Standard)/Normal 2 (x4.0)/Normal 3 (BT.709)/Normal 4 (x5.0),COLOUR MATRIX: Neutral/Production Camera/Cinema EOS/Original /Video/ Off
OpnameRAW (Cinema RAW Light)
Interne Opname Cinema RAW Light, MP4
FormatCinema RAW Light (CFast 2.0), MP4, XF-AVC (SD)
Frame Rates59.94Hz mode (59.94P/29.97/23.98P). 50.00Hz mode (50.00P/25.00P), 24.00Hz mode (24.00P)
Monitor Functies Wave Form, Colour Bars, Peaking, Zebra
TimecodeJa
EVF 1.77m pixels
LCD scherm 4 '' Touchscreen
Audio 2x XLR, (Phantom power ondersteunend) Mini Jack ( Hoofdtelefoon)
SDI BNC Jack 1x
HDMI 2.0 (max resolutie : 3840x2160)
USB Mini-B High speed
Afmetingen178x153x204mm
Gewicht1430 gram
Seen it all? Go back to the top