GoPro Hero5 Black + GoPro Remo

Product code: X24-5568
|
|

€ 393,-

€ 324,79 ex V.A.T.

  • In stock - immediately available
  • With 2 years Warranty
  • Our customers appreciate us with a 9.4!

Top features

  • 2" touchscreen met uitgebreide interface
  • 4K-video met 30fps en 12 megapixel foto's
  • De behuizing is waterdicht tot 10 meter diepte
  • Elektronische stabilisatie voor vloeiende beelden
  • Met Waterproof GoPro Remo afstandsbediening

Product details

De GoPro Hero5 Black is een action camera die tot tien meter waterdicht is,12-megapixelfoto's maakt en video's opneemt in 4k. Daarnaast is het scherm aan de achterzijde een touchscreen en reageert de camera ook op stemcommando's. Daarnaast beschikt de Hero5 over elektronische beeldstabilisatie.

De Hero 5 Black Edition neemt haarscherp beelden op in Ultra HD 4K, of maak prachtige opnames in Full HD-kwaliteit met tot wel 120fps. De Hero 5 Black is in staat om te fotograferen in RAW en de geavanceerde WDR-fotomodus voegt meer detail in de schaduwen en hooglichten toe. Uniek van de Hero 5 is stembediening, deze begrijpt negen verschillende talen, waaronder Engels, Duits, Spaans, Frans en Chinees. De extreme groothoek zorgt ervoor dat alles in beeld is en de beeldstabilisatie corrigeert trillingen voor een stabiel eindresultaat.

Met de Hero 5 heb je de mogelijkheid om 12 megapixel RAW-foto's te maken, daarnaast heb je de mogelijk om met de WDR-fotomodus meer detail in de schaduwen en hooglichten toe te voegen. De Hero 5 beschikt daarnaast over alle bekende functies die zijn voorganger ook al in huis heeft : Snelle burst functie, timpelapse om maar op te noemen. Dit alles bedien je gemakkelijk via de geïntegreerde 2" touchscreen met uitgebreide interface. Uiteraard is de speciale GoPro app staat tot je beschikking: bedien de GoPro Hero 5 Black, pas de instellingen aan, bekijk gemaakte media en deel direct alles op social media met de rest van de wereld.

GoPro Remo
De GoPro Remo is een afstandsbediening die waterproof is en je met spraak kunt activeren. De Remo is geschikt voor de GoPro Hero 5 Black en de GoPro Hero Session action cam. Tot een afstand van wel tien meter kun je verschillende commando's geven. Klem de afstandsbediening aan je kleding of bevestig hem om je pols zodat deze altijd binnen handbereik is!

Accessories for the GoPro Hero5 Black + GoPro Remo

Reviews of the GoPro Hero5 Black + GoPro Remo

What do others think of this item?

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience
Seen it all? Go back to the top